søndag den 23. august 2009

Bryce Canyon

Fra Page kørte vi mod Bryce Canyon med en enkelt afstikker til Coral Pink Sand Dunes. Et område nær Kanab med helt orange sandbakker. Sjov kontrast til de grønne træer og bjergene.



Bryce Canyon frister med smukke udsigter og spændende forme og farver. Landskabet er skåret igennem af tidens tand, så der er dannet nogle spændede figurer.

Og farverne på nogle af klipperne changerer i det rødlige - mest i orange farver. Andre er næsten helt hvide, mens de "almindeligtfarvede" klipper binder det hele sammen, så man får en synsoplvelse uden lige.


Vi fik oplevet noget af dyrelivet i parken. Ved et udsigtspunkt sad en ravn på et hegn, da vi ankom. Den gjorde bestemt ikke tegn på at vær menneskesky. Den blev troligt siddende.

I alle parker gør de meget ud af at skilte med, at de vilde dyr skal forblive vilde. Så de besøgende opfordres til ikke at fodre dem eller nærme sig dem. Den her ravn var vist blevet håndfodret i tide og utide. Det viste sig, da et par fodrede den for at kunne tage billeder. Særligt ærgerligt er det, at bestanden af ravne bliver så stor, når de bliver fodret, at det går ud over de øvrige dyr. Som fx de her:

2 kommentarer:

  1. Hej Pia og Ole

    Det ser ud som en spændende og oplevelsesrig tur i er på. Vi glæder os til det bliver vores tur i Florida om godt 4 uger.

    MVH
    Mette

    SvarSlet
  2. Hej Mette
    Glæd jer til jeres tur. Det er et storslået land med så ufattelige kontraster, at man næsten ikke kan rumme det. Alt er virkelig stort "over here" ;-)
    kh
    Ole

    SvarSlet